Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü

Jóga matracok, fitnesz szőnyegek

- SportSarok
Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Raktáron: 1-3 munkanap
1.390 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
4-8 munkanapos kiszállítás
1.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Raktáron: 1-3 munkanap
990 Ft

Válasszon magas minőségű jóga-és fitnesz matracaink közül, és élvezze a maximális kényelmet, miközben kedvenc gyakorlatait végzi.

Gimnasztikai matracaink és szőnyegeink közt mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Termékeink különböző színekben és méretekben is rendelhetők.

Kínálatunkban található összehajtható polifoam, csúszásmentes, felakasztható fitnesz szőnyeg, illetve különböző kempingmatracok is, melyek mindegyike hozzájárul a biztonságos, kényelmes és üdítő otthoni tornázáshoz.

A jóga matrac tartása jó barátja!

A jóga matrac milyensége nem szőnyeg alá söpörhető tény. Az ugyanis, hogy az érintett felület, ahol a gyakorlatait elvégzi mely jellemvonásokkal büszkélkedik, nagymértékben behatárolja annak használhatóságát. A jógában alkalmazott testtartásokhoz nem mellékes, hogy melyek az adott körülmények. A megfelelő tartáshoz és ezzel együtt a helyes kivitelezéshez elengedhetetlen a stabil, stramm alap, amire olykor szó szerint is támaszkodhat. Az a jó szőnyeg, mely nem süppedős, nem túlságosan puha és nem tartatlan. Ezek a verziók nem alkalmasak arra, hogy jógázzon. Egyetlen rossz mozdulat és nagy baj történhet, ugyanennyire váratlan fejleményeket tartogathat önnek a nem megbízható forrásból származó alternatíva.

A matrac egyik pozitív jellemvonása, hogy igény esetén össze lehet hajtogatni, vagy éppen feltekerni, így odébb helyezve. Ez lakás esetén hatalmas előnyt jelenthet, ugyanis a kiegészítő így kis helyeken is elférhet. Miért kellene a mozgás szeretetét helyhiány miatt nélkülöznie, ha egyszer van megoldás? A minőségi alapanyagból, professzionális szakemberek hozzájárulása nyomán készített, a termékpalettánkban megtalálható termékek  azon túl, hogy megbízhatóságot borítékolnak a használat során, hosszú élettartammal is szolgálnak. Ez azt jelenti, hogy tudatos döntésének hála befektetésével minimum kétszer, de inkább háromszor is jól járhat. A jóga matrac a biztos talaj! Ha gyakorlatai, mozdulatai elvégzéséhez olyan talajt biztosít önmaga számára, mely nem inog meg, nem csúszik el a lába alól és nem hátráltatja, sőt inkább segíti pozitív jegyeinek köszönhetően, akkor maga a jógázás is még örömtelibbé, eredményesebbé és különlegesebbé avanzsálhat.

Keresés