Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü

Masszírozó párnák, hengerek és egyéb eszközök

- SportSarok

Kínálatunkban különféle masszázshengerek, párnák, labdák találhatók meg, melyek célja, hogy az ember saját mozgásának hatására érjen el masszázshatást testén. Erre különféle érdességű, méretű, formájú és anyagú eszközök állnak rendelkezésére, attól függően, hogy hol, és milyen formában kívánja ízületeit lazítani, nyugtatni. Pilates, jóga, illetve egyéb tornagyakorlatok után kifejezetten kellemes lazító hatással bír.

  • Masszázshengerek, SMR hengerek: Jellemzően tömör anyagból, érdes felülettel ellátva készült hengerek, melyek célja, hogy a háti-, hasi-, és derékizmokat ellazítsák, nyomás hatására regenerálják azokat. Ezzel növeli a terhelhetőséget, csökkenti a sérülésveszélyt, és lazítja a letapadt izomcsoportokat.
  • Masszázspárnák: Irodai és/vagy otthoni használatra lett kifejlesztve, hogy a sok ülés közben is edzésben tartsuk a gerincoszlopunkat. Jellemzően felfújható kivitelben készülnek, így ülés közben kellemesen ruganyos érzést adnak.
  • Masszázslabdák: A tenyér és az alkar izmainak lazítására és stimulálására lettek kifejlesztve, többféle színben is kaphatók. Rücskös felületükkel kellemes, nyugtató érzetet adnak használat közben.
Rendezés:
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
Raktáron: 1-3 munkanap
3.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Raktáron: 1-3 munkanap
550 Ft

Keresés