Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Bőr- és szintetikus meccslabdák

- SportSarok
Rendezés:

Kitűnő minőségű bőr és szintetikus labdáink nem csak kültéren, füvön és termekben használhatóak, hanem kiváló kopásállóságuknak köszönhetően akár salakon és betonon való gyakorlásra is tökéletesen megfelelőek. Meccslabdáinkat iskoláknak, egyesületeknek, de otthoni felhasználóknak is egyaránt ajánljuk. Nálunk bárki megtalálja a számára megfelelő focilabdát.

Termékeink közt felelhetőek szintetikus műbőrből (PU anyagból), bőrből és gumiból (azaz PVC-ből) készült labdák is. Rugalmas anyaguknak köszönhetően a nagy mértékű kihasználtságot is remekül bírják. Termékeink közt 3-es, 4-ös és 5-os labdák is felelhetőek, fényes és matt felülettel is és kiváló kopásállósággal. 

A legmagasabb szintű minőségi követelményeket is teljesítik termékeink, ennek is köszönhető, hogy közülük számos elnevezésében megérdemelt módon szerepel a FIFA szabvány kifejezés, ami arra utal, hogy ezek elismert versenyfoci labdák. Professzionális edzőlabdáink, középszintű csapatoknak kiváló meccslabdaként szolgálhatnak. Mindenben megfelelnek a vonatkozó sportági, biztonsági és műszaki előírásoknak.