Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Csúszda

Csúszda kisokos:

Nagy csúszda: Vízicsúszdaként, és elsősorban kültéri használatra alkalmazandó.

  • Méret: 140x200x220 cm(csúszófelület: kb 200 cm) 130×85×76 cm(csúszófelület: kb 100 cm);
  • Szín: piros(200 cm), kék(200 cm);zöld-barna, sárga-zöld, kék-sárga; rózsaszín lila lábakkal, piros zöld/sárga lábakkal

Bébi csúszda: Használható akár kerti locsolóra csatlakoztatva is a legkisebbek örömére :)

  • Teherbíró képesség: 25kg
  • Méret: 115×65×85 cm (csúszófelület: kb. 95 cm)

Csúszdalap: Egyik csúszda sem felel meg az elképzeléseinek? Építsen egyet Ön! Csúszdalapokkal akár teljesen egyedi szerkezetet építhet, akármekkora dőlésszöggel.

  • Teherbírás: 70 kg
  • Méret: 235 cm,295 cm
  • Szín: Kék, piros, zöld, sárga
- SportSarok
Rendezés:

A kicsik mindig élvezik azokat a sétákat, amiknek az útja a közeli csúszdaparkba vezet, ahol végre belevethetik magukat az önfeledt csúszdázás élményébe. Ezért, ha egy igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni a csemetéjét, akkor érdemes számításba vennie egy tetszetős kerti csúszda beszerzését. A repertoárban különböző színű, méretű és kialakítású típusok is megtalálhatók, ami lehetővé teszi, hogy minden korosztály kiélvezze a csúszdajátékok használatában rejlő örömöket. A legegyszerűbb fajták egy néhány fokos fellépőből és egy csúszófelületből állnak, amelyre igény esetén a kerti locsoló tömlője is rácsatlakoztatható. Ennek köszönhetően még élvezetesebbé válik a kerti csúszda használata, hiszen a lurkók a vízcsobogás útját követve érhetnek földet.

A vízpermet nyáron különösen nagy élvezetet jelent, ugyanis a forró hőségben kellemes felfrissülést nyújt számukra. Adott esetben a csúszófelület tetejére rögzített kapaszkodó elemek is segítséget nyújthatnak nekik abban, hogy kényelmesen elhelyezkedjenek, és könnyedén el tudjanak rugaszkodni a talaj felé. A kínálatban hullámos kialakítású kerti csúszda lapok is megtalálhatók, amelyek különböző mérettel rendelkeznek. Bármelyik termék mellett teszi le a voksát, garantáltan jó döntést hoz, hiszen nincs is jobb ajándék annál, mint ami szívből megörvendezteti a gyerekeket, és aminek a használata minden egyes alkalommal mosolyt csal az arcukra. A kényelmesen felállítható kerti csúszda ilyen meglepetés, ami nem hiányozhat egy kisgyermekes család otthonából sem.