Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü

Gyógyászati eszköz

- SportSarok
Rendezés:

Ami régebben az élsportolók kiváltsága volt, mára már mindenki számára elérhető. A kineziológiai tapasz egy rugalmas szalag, mely az egyik felén ragadós. A hagyományos rögzítésekhez képest előnye, hogy rugalmas, így hatását mozgás közben is ki tudja fejteni.

A kineziológiai tapasz, másnéven kinesio tape egy olyan gyógyászati eszköz, melyet használhatunk izomlazításra, derék-, nyak-, illetve hátfájás enyhítésére, ficamok, húzódások orvoslására.

Gyulladások esetén is ajánlott a kineziológiai szalag használata, ugyanis gyulladáscsökkentő hatással is bír. Itt lehet jelentősége a színválasztásnak, ugyanis a hideg színű tapaszok jobban hűsítenek, ezáltal kellemesebben hatnak a gyulladt területen. Ezen felül viszont nincs különbség a különböző színű tapaszok közt, rugalmasságuk, erősségük és tapadásuk megegyezik.

Ez a tapasz az általa fedett izomcsoportokra fájdalomcsillapító, keringésfokozó, izomműködést serkentő, korrekciós és heg gyógyulást elősegítő hatást vált ki, így használata több szempontból is ajánlott.

Ezen túl webáruházunkban megtalálható többféle jegelő spray, illetve regeneráló készítmény is, mely az Ön gyógyulását elősegíti.

Keresés