Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü

Judo, cselgáncs, birkózó szőnyeg (tatami)

- SportSarok
Rendezés:

A biztonságos küzdősporthoz elengedhetetlen a megfelelő körülmények megteremtése. Judo/cselgáncs/birkózó szőnyegeinkkel (tatami) segítünk az egyesületeknek és iskoláknak, hogy a felnőtt és gyermek sportolók egyaránt kifogástalan környezetben edzhessenek.

Kínálatunkban különböző vastagságú, minőségű, és borítású tornaszőnyegekkel találkozhat, melyek közül minden vásárló megtalálja a számára megfelelőt. Méreteink: 200x100x4 cm és 200x100x6 cm. PVC (műbőr) huzattal rendelkeznek, továbbá kérhető hozzájuk csúszásmentes aljzat is, mellyel kényelmesebbé válnak az iskolai tornaórák, edzések.

A szőnyegekhez külön rendelhető huzat is, így, ha csak az sérült, nem kell az egész szőnyeget cserélni. A huzatok két méretben elérhetőek (200x100x4 cm és 200x100x6 cm).

Rendszeres és versenysport célra a professzionális Berger sport tatamit ajánljuk, mely szabványos csúszásgátló aljjal rendelkezik, tömör anyagú, és ráncmentes. A tépés elleni sérülésekre garancia vonatkozik. Kék, zöld, sárga és piros színben is rendelhető a termék.

Cégünk előnyben részesíti a magyar termékeket, így a birkózó szőnyegeink nagy részét magyar gyártóktól szerezzük be.

Keresés