Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Gimnasztika labdák, over ball termékek

Hogyan válassszunk gimnasztikai labdát?

  1. Méret: gimasztikai labdát lehet kapni 17,5 cm átmérőtől egészen 95 cm-esig.
    • A 45 cm-nél kisebb labdákat időnként hívják "over ball"-nak ,"soft-ball"-nak vagy akár pilates labdának  is. Ezeket szinte kizárólag edzésekhez vagy relaxációhoz használják praktikusan kicsi méretüknek és szinte elenyésző súlyuknak köszenhetően.
    • A klasszikus gimnasztikai labdák általában 45 cm-nél kezdődnek, de tipikusan a legnagyobbak (75, 85 és 95 cm átmérőjűek) a legnépszerűbbek. Ezeket gimnasztikai tornagyakorlatokon túl akár már irodákban is előszeretettel használják általános testtartás javításra.
  2. Anyag: gimnasztikai labdát lehet kapni normál vagy durranásmentes anyagból is. Utóbbit nagyobb igénybevétel (pl. fitnesz vagy más közösségi felhasználás) esetén ajánljuk.
  3. Pumpa: a gimnasztikai labdákat helytakarékosságból minden esetben leeresztve küldjük, ezért a felfújásról a vásárlónak kell gondoskodnia. Labdáinkat bármilyen változó fejű pumpával (pl. lábpumpa, csónakpumpa, elektromos pumpa) fel lehet fújni, de kompresszorral vagy szeleptűvel szigorúan tilos! Érdemes tudni, hogy nagyobb méretű gimnasztikai labdáinkat első alkalommal szinte sosem lehet maximális méretükre felfújni. Elsőként kb. 80%-ra lehet felfújni, majd fél nap szobahőmérsékleten való tágulás után lehet újra pumpálni bele.
- SportSarok
Rendezés: