Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü

Trambulin védőháló

Ezekre figyeljen trambulin védőháló vásárláskor!

  1. Trambulin átmérője: nagyon fontos, hogy pontosan akkora védőhálót vegyen, amekkora a trambulinja, pár centiméteres különbség esetén a háló nem fog megfelelően illeszkedni és balesetveszélyes lehet. Leggyakoribb méretek: 180 cm, 244 cm, 250 cm, 305 cm, 366 cm, 396 cm, 426 cm, 457 cm és 487 cm.
  2. Lábak és oszlopok száma: mindig figyeljen oda, hogy az trambulinjának hány lába, illetve hány oszlopa van. Létezik 3 lábas (6 oszlopos) és 4 lábas (8 oszlopos) trambulin is. A kettőhöz másfajta védőháló való.
  3. Külső - vagy belső védőhálót szeretne. A közhiedelemmel ellentétben mindkettő egyformán biztonságos és kölcsönösen cserélhető. Fontos viszont észben tartani, hogy belső védőháló esetén feltétlenül szükséges oszloplezárót is venni.
- SportSarok
Rendezés:
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
Raktáron: 1-3 munkanap
13.015 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Raktáron: 1-3 munkanap
9.035 Ft 8.390 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Raktáron: 1-3 munkanap
14.390 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Utolsó 4 db raktáron
10.000 Ft

Amennyiben az udvaron felállított trambulin kiválóan funkcionált egészen addig, amíg a lelkes ugrándozók miatt a hálója megsérült, kiszakadt vagy teljesen elhasználódott, akkor minél előbb érdemes beszereznie egy újat, hogy tovább folytatódhasson a vidám elfoglaltság. A trambulin védőháló nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a játék közben a lurkókat maximális biztonságban lehessen tudni. Sok esetben elég egy rossz mozdulat vagy egy ballépés, és máris megvan a baj. A védelmi eszközök használata nagyon fontos, hiszen a gyerkőcök nem mindig mérik fel a veszélyes helyzetek súlyosságát, ráadásul a reakcióidejük is sokkal hosszabb, mint a felnőtteké, ezért különösen nagy odafigyelést igényelnek azok a tevékenységek, amiket nagy erőbedobással végeznek.

A trambulin védőháló nagymértékben csillapítja az ütközések során keletkező lendületet,illetve megakadályozza, hogy a gyerekek megcsússzanak vagy leessenek a földre, és komoly sérüléseket szenvedjenek. A kínálatunkban többféle változat is megtalálható, ami lehetővé teszi, hogy az egyéni igényeinek, elképzeléseinek megfelelően válogasson közöttük. Vásárlás előtt az egyik legfontosabb szempont, amire figyelnie kell, az a méret, ha ugyanis nem pont akkora hálót vásárol, mint amekkora a trambulin, akkor kidobja a pénzt az ablakon, és az eszköz továbbra is használhatatlan marad. A mérés elvégzésén túl a lábakat, támasztékokat is meg kell számolni, ugyanis azoknak a száma is olyan paramétert képez, ami nagymértékben meghatározza azt, hogy milyen típusú trambulin védőháló beszerzése javasolt.

Keresés