Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Intex vízforgatós medence

Gyakran ismételt kérdés: Hogyan válasszak kerti medencét?

Méret kiválasztásakor feltétlenül ügyeljen arra, hogy a medence kényelmesen elférjen (körülötte is maradjon min. 1 méter szabad hely). A talajnak teljesen simának és vízszintesnek kell lennie.

Fő típusok

  • Felfújható gyorsmedencék (Intex easy medence): azoknak ajánljuk, akiknek a legfontosabb, hogy gyorsan és egyszerűen össze tudják rakni medencéjüket. Ez az egyik legköltségkímélőbb megoldás.
  • Fémvázas medencék: másnéven merevfalú medencék. Ajánlott azoknak, akik hosszabb távra fix helyen szeretnék összeállítani a kerti medencéjüket.
  • Prémium fémvázas medencék (Intex Prism Frame): prémium minőségű merevfalú medencék. Faluk speciális 3 rétegű szöveterősített fóliával van ellátva.  Ez a legtartósabb és legkényelmesebb típus.

Márka választásánál az ár-érték arányon túl kiemelten fontos a medence kiegészítők és alkatrészek pótolhatósága és az országos szerviz biztosítottsága is. Mi pont ezért a több évtizedes magyarországi történettel rendelkező Intex vízforgatós medencéket ajánljuk.

Megfelelő felszereltség kiválasztása:

  • Csak medence testet is tud vásárolni. Ezt elsősorban azoknak ajánljuk, akik rövidtávon szeretnék csak használni a medencét. Ilyen esetben fontos a medence rendszeres leengedése és újrafeltöltése.
  • Vízforgató medence szett: a medence testen túl vízforgató berendezést is tartalmaz, így a medencét hosszabb távon is tudja használni a víz leengedése nélkül.
  • Prémium vízforgató medence szett: prémium kategóriás medence szettjeink minden szükséges felszerelést tartalmaznak a tartósság és kényelem érdekében. A medence testen túl tartalmaznak vízforgatót, létrát, alátétfóliát és medence takarót (védőtakarót) is!
  • Medence vegyszerek: bár a termékeknek nem tartozékai, a hosszantartó használhatóság alapfeltétele a megfelelő medence vegyszerek – úgymint, PH csökkentő, algaölő, úszóadagoló, klórtabletta és pelyhesítőszer) beszerzése.

Medencék tisztántartásáról, vegyszerezéséről ide kattintva olvashat.

- SportSarok
Rendezés:

Az Intex medence megbízhatóságáról és nagyfokú minőségéről híres, amik ezen a területen tény és való, hogy elengedhetetlen pozitívumok. A kínálatunkban találhat vízforgatós rendszereket, komplett fémvázas vagy sima szetteket, de önmagában a medence testet is megvásárolhatja, ha az igényei és elvárásai ezt diktálják. Egy biztos, az intex háza táján jó helyen jár, ha olyan megoldást keres, nyári élményeinek bővítésére, ami helytáll, stabilitást és strammságot biztosít. A strapabírás alapvető kritérium, lévén a medence nem kis terhelésnek van kitéve az év jelentős részében. Ha a hosszan tartó nyár vágya valóságot ölt, akkor több hónapon keresztül élvezheti a termékben összpontosuló és megtestesülő előnyöket. A csobbanások élvezetessé és utánozhatatlanná varázsolhatják a nyár tikkasztó pillanatait.

A megfelelő méret kiválasztása lényeges lépés a vásárlás folyamatában. Azt csak ön tudhatja, hogy pontosan mekkora hely áll a rendelkezésére, amit aztán a medence felállítására használhat. Ezzel a területtel gazdálkodnia kell, ez kikerülhetetlen, tehát jó, ha úgy számol, hogy jelentős nagyságú földrészre lesz szüksége, melyet aztán a nyár folyamán természetesen maga a medence foglal el. Ez azért az esetek többségében nem kis kiesést jelent, de optimális méretű udvar és ideális paraméterekkel megáldott medence házasításánál nem történhetnek problémák és nem jöhetnek negatív meglepetések. Az Intex medence stabilitásával biztonságossá teszi a lubickolás pillanatait, ami óriási, és egyben megfizethetetlen előny. A készletünkben komplett szettekre voksolhat, de a márka égisze alatt megannyi kiegészítő termékkel is találkozhat, megkönnyítve ezzel a beszerzés folyamatát.