Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü

Intex vízforgatós medence

Gyakran ismételt kérdés: Hogyan válasszak kerti medencét?

Méret kiválasztásakor feltétlenül ügyeljen arra, hogy a medence kényelmesen elférjen (körülötte is maradjon min. 1 méter szabad hely). A talajnak teljesen simának és vízszintesnek kell lennie.

Fő típusok

  • Felfújható gyorsmedencék (Intex easy medence): azoknak ajánljuk, akiknek a legfontosabb, hogy gyorsan és egyszerűen össze tudják rakni medencéjüket. Ez az egyik legköltségkímélőbb megoldás.
  • Fémvázas medencék: másnéven merevfalú medencék. Ajánlott azoknak, akik hosszabb távra fix helyen szeretnék összeállítani a kerti medencéjüket.
  • Prémium fémvázas medencék (Intex Prism Frame): prémium minőségű merevfalú medencék. Faluk speciális 3 rétegű szöveterősített fóliával van ellátva.  Ez a legtartósabb és legkényelmesebb típus.

Márka választásánál az ár-érték arányon túl kiemelten fontos a medence kiegészítők és alkatrészek pótolhatósága és az országos szerviz biztosítottsága is. Mi pont ezért a több évtizedes magyarországi történettel rendelkező Intex vízforgatós medencéket ajánljuk.

Megfelelő felszereltség kiválasztása:

  • Csak medence testet is tud vásárolni. Ezt elsősorban azoknak ajánljuk, akik rövidtávon szeretnék csak használni a medencét. Ilyen esetben fontos a medence rendszeres leengedése és újrafeltöltése.
  • Vízforgató medence szett: a medence testen túl vízforgató berendezést is tartalmaz, így a medencét hosszabb távon is tudja használni a víz leengedése nélkül.
  • Prémium vízforgató medence szett: prémium kategóriás medence szettjeink minden szükséges felszerelést tartalmaznak a tartósság és kényelem érdekében. A medence testen túl tartalmaznak vízforgatót, létrát, alátétfóliát és medence takarót (védőtakarót) is!
  • Medence vegyszerek: bár a termékeknek nem tartozékai, a hosszantartó használhatóság alapfeltétele a megfelelő medence vegyszerek – úgymint, PH csökkentő, algaölő, úszóadagoló, klórtabletta és pelyhesítőszer) beszerzése.
- SportSarok
Rendezés:

Keresés