Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü

Bordásfal

Hogyan  válasszunk bordásfalat?

1.Méret: a bordásfalakat különböző méretben tudják kiválasztani

 • Óvodai: 200x62x11 cm- A mérete miatt óvodáknak, és olyan háztatásoknak ajánljuk, ahol hely szűkében vannak.
 • Szobai: 230x72,5x12 cm- Ez a legnépszerűbb bordásfalunk, ezt legfőképpen otthoni felhasználásra ajánljuk.
 • Tornatermi egyszakaszos: 275x85x17 cm - kiváló választás leginkább intézményeknek, vagy egyéb nagy belmagasságú edzőtermeknek.
 • Tornatermi kétszakaszos: 275x172x18 cm - jó alternatíva lehet olyan helyekre, ahol komplett bordásfal sort kívánnak kialakítani

2. Terhelhetőség: teherbíróképességük is más-más, maximális teherbírás egy-egy fokra értendő.

 • Óvodai: 80 kg
 • Szobai: 120 kg
 • Tornatermi egyszakaszos: 120 kg
 • Tornatermi kétszakaszos: 120 kg

3. Anyag: különböző verziók közül lehet választani, a fokok minden esetben keményfából készülnek

 • Rétegelt nyírfa oldallap: gazdaságos, jelentősen könnyebb oldallapok
 • Fenyőfa oldallap: sztenderd kivitelezés, a fokok továbbra is kemény fából vannak
 • 100% bükk kivitelezés: nem csak a fokok, hanem az oldallapok is kemény fából készülnek, ezáltal jelentősen masszívabb

A bordásfalaink minden esetben összeszerelve (egyben) érkeznek, és ajánljuk hozzá megrendelni a rögzítő készletet a biztonságos felszerelés érdekében!

- SportSarok
Rendezés:

A bordásfal remek lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy aktívan töltsék a mindennapjaikat. Gondoljunk csak a lógaszkodásra vagy a lábemelésre, de a felülések alkalmával is jó szolgálatot tesz, hiszen a lurkók be tudják akasztani a lábukat a legalsó fokba. Nem hiába találkozunk vele az iskolai tornatermeken is, ahol már generációk óta a testnevelés óra gyakorlatok egyik fontos eszközének minősül. Napjainkban egyre több tudatos gondolkodású szülő dönt úgy, hogy otthonra is felszereli a bordásfalat, hogy a csemeték tudjanak gyakorolni, amikor kedvük tartja hozzá. A bordásfal ár azonban sokszor elriasztja a vásárlástól még azokat a szülőket is, akikben erős az elhatározás, hogy erre a remek találmányra igenis szükség van.

Sajnálatos módon a forgalmazók előszeretettel teszik rá az irreálisan magas árrést az általuk kínált termékekre, hogy az eladásból nagyot kaszáljanak. Mi azonban odafigyelünk arra, hogy az árkialakításkor olyan összegeket szabjunk a webáruházunkban kapható sporteszközöknek, amit arányban vannak azok valódi értékével. Ha szemügyre veszi a kínálatot, akkor láthatja, hogy a bordásfal ár sem takar egy megfizethetetlen összeget. Mivel az általunk kínált modellek rendkívül tartósak, így lényegében csak egyszer kell beruházni rájuk, utána sok éven keresztül kiszolgálják a gyerkőcök igényeit. A bordásfal ár miatt tehát nem kell többé aggódnia, amennyiben a Sportsarokban adja le a rendelését, egy csomó pénzt megspórolhat, vagy pedig elkölthet másra. Ha bármilyen a segítségére lehetünk, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresés