Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

A tornaszőnyeg milyensége vagyis a sporteszköz minősége teljes egészében meghatározhatja a tornagyakorlatok kivitelezését, végrehajtását, azok könnyedségét vagy éppen akadályozottságát. 

A szánkó árak alapvetően nagy eltéréseket mutathatnak, hiszen nem mellékes, hogy konkrétan milyen típus áll a legközelebb a szívéhez és elképzeléseihez. 

Az SMR henger olyan gyógyászati segédeszköz, mely minden ember életében kortól, nemtől függetlenül főszerephez kell(ene) jusson. 

Az iskolai sportszerek családja megannyi híres-neves tagot számlál. A kötelek (mászó és húzó kialakításban), a zsámolyok, szekrények, a szőnyegek (vaskos és vékony variációk), a dobbantók és bordásfalak közösen alkotják azt a kerek egészet, amit komfortos tornatermi körülményként emlegethet. 

A csocsó az a játékszer, mely szó szerint komoly múlttal büszkélkedik. Nem éveket tudhat maga mögött, sokkalta inkább évtizedeket. 

Nincs olyan felnőtt, akinek ne lennének gyerekkori élményei a tornaszekrényekkel és a zsámolyokkal kapcsolatban, ugyanis ezek az eszközök elengedhetetlenek voltak bizonyos gyakorlatok kapcsán. Ez természetesen a mai napig érvényes, vagyis tornaszekrényeket és zsámolyokat most is alkalmaznak a szaktanárok. Mivel ennyire központi szerepet töltenek be az eszközök, egy idő után a rendszeres használatból fakadóan elkerülhetetlen, hogy lecserélésre kerüljenek, ugyanis, ha ez nem történik meg, komoly balesetek is bekövetkezhetnek a testnevelés órákon. Ha Ön is úgy látja, hogy a tornaszertárat gazdagítani kellene új tornaszekrényekkel és zsámolyokkal, fedezze fel kínálatunkat, és szerezze be a szükséges eszközöket!

A tatami minden tornateremben elengedhetetlen kellék, ahol a küzdősportok mellett természetesen teret és helyet kaphatnak az egyéb testmozgások is. 

A bordásfalra mindenki emlékszik, aki valaha részt vett iskolai testnevelés órán, hiszen minden tornateremben megtalálható ez az egyszerűségében is tökéletes sporteszköz. A húzódzkodáson és lábemelésen kívül is számtalan módon lehet erősíteni a testet a segítségével, de manapság már rengeteg kiegészítő is kapható hozzá, amivel még könnyebb és hatásosabb a használata.

A csúszda a legegyszerűbb és legrégebbi játék, bár igaz, őseink erre a célra még egy domboldalt használtak, manapság viszont megtalálható minden játszótéren és szinte minden kertben is. Érdemes is beszerezni otthonra, hiszen egy kerti csúszda a család összes gyermekének, de még a szomszédoknak is hatalmas örömet szerezhet!

Gyakorlatilag nem létezik olyan ember, aki kisgyermekként ne szeretett volna hintázni, és nincsenek ezzel máshogy a mai gyerekek sem. Ha az Ön kertjében nincs még kerti hinta, akkor itt az ideje elgondolkodni a megvásárlásán!

Keresés