Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

A bordásfalra mindenki emlékszik, aki valaha részt vett iskolai testnevelés órán, hiszen minden tornateremben megtalálható ez az egyszerűségében is tökéletes sporteszköz. A húzódzkodáson és lábemelésen kívül is számtalan módon lehet erősíteni a testet a segítségével, de manapság már rengeteg kiegészítő is kapható hozzá, amivel még könnyebb és hatásosabb a használata.

A csúszda a legegyszerűbb és legrégebbi játék, bár igaz, őseink erre a célra még egy domboldalt használtak, manapság viszont megtalálható minden játszótéren és szinte minden kertben is. Érdemes is beszerezni otthonra, hiszen egy kerti csúszda a család összes gyermekének, de még a szomszédoknak is hatalmas örömet szerezhet!

Gyakorlatilag nem létezik olyan ember, aki kisgyermekként ne szeretett volna hintázni, és nincsenek ezzel máshogy a mai gyerekek sem. Ha az Ön kertjében nincs még kerti hinta, akkor itt az ideje elgondolkodni a megvásárlásán!

Ön is szeretne a saját kertjében strandolni? A medencét már kiválasztotta, netán meg is vásárolta? Érdemes beszereznie azokat a medence kiegészítőket, amikkel kényelmesebbé teheti a használatát, és még spórolhat is!

A víz, legyen akár felfújható, akár merevfalú medencében, a legjobb dolog a kánikulában. Sokan a strandot választják, de biztosak lehetünk benne, hogy ha tehetnék, ők is inkább a saját medencéjükben mártóznának meg!

Télen a kerti játékok általában a garázsban, vagy a fészerben pihennek, és várják a tavaszt. A hosszadalmas tárolás azonban nem feltétlenül tesz jót nekik, és az olyan eszközöknél, mint a kültéri trambulin, egyenesen balesetveszélyes lehet, ezért mielőtt a gyerekek újra használatba vennék, mindenképpen át kell vizsgálni, és ha valamelyik trambulin alkatrész, vagy kiegészítő már nem felel meg az elvárásoknak, azt ki kell cserélni!

A kerti trambulint többnyire a gyerekek használják, ami több szempontból is előnyös. Szülőként a legjobbat akarjuk adni gyermekeinknek, és manapság egy kis friss levegő és mozgás különleges dolognak számít, ezért minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy rávehessük a gyerekeket egy kis sportra!

A farsang – a hagyomány szerint – vízkereszttől a nagyböjt kezdetéig tart, de a farsangi bálokat csak az időszak utolsó három napján szokás megrendezni. Ilyenkor gyakoriak a lakomák, és ilyenkor zajlik a karnevál is, amin utcára vonulnak az emberek, hogy jelmezben búcsúztassák el a telet.

Mit is jelent a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma:   

H-EN-I-1064/2013.

Keresés