Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

A víz, legyen akár felfújható, akár merevfalú medencében, a legjobb dolog a kánikulában. Sokan a strandot választják, de biztosak lehetünk benne, hogy ha tehetnék, ők is inkább a saját medencéjükben mártóznának meg!

Télen a kerti játékok általában a garázsban, vagy a fészerben pihennek, és várják a tavaszt. A hosszadalmas tárolás azonban nem feltétlenül tesz jót nekik, és az olyan eszközöknél, mint a kültéri trambulin, egyenesen balesetveszélyes lehet, ezért mielőtt a gyerekek újra használatba vennék, mindenképpen át kell vizsgálni, és ha valamelyik trambulin alkatrész, vagy kiegészítő már nem felel meg az elvárásoknak, azt ki kell cserélni!

A kerti trambulint többnyire a gyerekek használják, ami több szempontból is előnyös. Szülőként a legjobbat akarjuk adni gyermekeinknek, és manapság egy kis friss levegő és mozgás különleges dolognak számít, ezért minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy rávehessük a gyerekeket egy kis sportra!

A farsang – a hagyomány szerint – vízkereszttől a nagyböjt kezdetéig tart, de a farsangi bálokat csak az időszak utolsó három napján szokás megrendezni. Ilyenkor gyakoriak a lakomák, és ilyenkor zajlik a karnevál is, amin utcára vonulnak az emberek, hogy jelmezben búcsúztassák el a telet.

Mit is jelent a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma:   

H-EN-I-1064/2013.

A hagyományos szánkókkal ellentétben a boboknak és a hócsúszkáknak kisebb a rajongótábora, pedig sokkal nagyobb élmény csúszkálni velük a hóban, könnyebbek, kisebb helyen is elférnek és még olcsóbbak is!

 

A tél egyik legnépszerűbb sportja a korcsolyázás, hiszen kiválóan fejleszti az állóképességet, emellett pedig a mínuszok és a zord időjárás ellenére sem kell lemondani a mozgásról. Ha valaki sokszor látogat el korcsolyapályára, érdemes saját felszereléssel rendelkezni, hiszen a többszöri jégkorcsolya bérlés árából már egy saját korcsolya is megvásárolható!

Meglepő, de sokszor a legnagyobb sikerük azoknak a karácsonyi ajándékoknak van, amelyek igazi klasszikus meglepetésnek számítanak. Ilyenek például a szánkók, hiszen igazi közösségkovácsoló erejük van, és ennek köszönhetően kicsik és nagyok egyaránt élvezik a szánkózással eltöltött órákat!

Szinte mindenki emlékszik arra, hogy kicsiként az egyik kedvenc játéka volt a hintaló, ami akkor rettentően népszerű volt, manapság viszont eltűnőfélben van, egyre ritkábban találkozhatunk vele. Pedig a készségfejlesztés manapság tudatosan van jelen a szülőknél, csak kevesen tudják, hogy a hintaló is a fejlesztő játékok közé tartozik!