Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Blog

Új korszak a medencetisztításban: Intex medence szűrőgolyók

A nyári szezon közeledtével minden medencetulajdonos számára fontos feladattá válik a medencevíz tisztán tartása. Ez nem csak a kellemes fürdőzési élmény miatt lényeges, hanem egészségügyi okokból is. A hagyományos szűrési megoldások, mint a kvarchomok (szűrőhomok) és az üvegfilter (szűrőüveg) régóta dominálják a piacot, ám most webshopunk kínálatába egy új termék jelent meg, az Intex medence szűrőgolyói, amely forradalmasíthatja a medence tisztításának folyamatát. Nézzük, miért éri meg váltani!

Páratlan minőség a tatami piacon: Miért egyedülállóak a mi termékeink?

Sportolás során elengedhetetlenek a kiváló minőségű és biztonságos felszerelések, valamint sporteszközök használata, különösen, ha küzdősportról van szó. A webshopunkban kapható prémium minőségű puzzle tatamik pedig abszolút megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. De miért is jobb ez a tatami, mint a piacon lévő többi termék? Nézzük meg részletesen!

Miért használjunk klórt?

A nyári nagy melegben a főszerep a medencéké, hisz nincs is jobb egy hűsítő csobbanásnál. Azonban van egy árnyoldala is a hűsítő fürdőzésnek, mégpedig a medencevízben meglapuló baktériumok és kórokozók, amelyek egészségügyi kockázattal bírnak az emberi szervezetre nézve. Ennek elkerülése érdekében kell használni klórt, amely fertőtleníti, s tisztántartja a medence vizét. Írásunkban a különböző típusú és állagú klór alkalmazását kívánjuk részletesebben bemutatni.

A trambulinrögzítő fontossága

Nincs olyan ember, aki ne élvezné a trambulinon való ugrálás nyújtotta önfeledt szórakozást. Ehhez azonban biztosítani kell minden olyan feltételt, amely biztonságossá teszi az eszközhasználatot. Ennek egyik, ha nem a legfontosabb lépése a trambulin talajhoz való megfelelő rögzítése. Legújabb blogcikkünkkel a trambulinrögzítő használatának fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet.

Sporteszközök vásárlása egészségpénztári tagként

Van egy jó hírünk azon vásárlóink számára, akik rendelkeznek egészségpénztári tagsággal, ugyanis webshopunkban található sporteszközeink megvásárolhatóak az EP terhére, bármely egészségpénztárhoz tartozó személy számára. Jelen blogbejegyzésünkben pedig ennek módját kívánjuk röviden összefoglalni.

Miért jó sakkozni?

A sakk egy olyan táblajáték, ahol két játékos mérkőzik meg egymással 16 sötét és 16 világos bábu segítségével egy 8 sorra és oszlopra osztott táblán azzal a céllal, hogy mattolják a másik királynak nevezett figuráját. Ezzel megakadályozva annak a lehetőségét, hogy az ellenfél királya támadni tudjon. A játék 1851-ben vált sportággá, ami 1924 óta egy olimpiai szám is. A játék története azonban még valamikor az ókori Perzsiában vette kezdetét. A sakk szó ugyanis a perzsa shah kifejezésből származik, ami egyfelől az uralkodót, más felől pedig azt a szituációt jelenti, amikor a király „ütésben van.” Egyes források szerint a sakk egy kezdetleges verziója az ősi Indiához köthető, ahol csaturanga néven játszották ezt a játékot.

A SUP biztonságos használata gyerekekkel

A gyerkőcök számára is ugyanolyan szórakoztató élmény tud lenni a SUP-ozás a vízparti vakáció során, mint a felnőtteknek. Azonban a gyermekek boldogságán és jó kedvén túl kiemelt figyelmet kell fordítanunk biztonságukra is. Jelen írás a gyerekekkel való biztonságos SUP-ozáshoz kíván tanácsot adni a szülők részére.

Hogyan válasszunk SUP-ot?

Jelen írásunk a SUP-ok világába kívánja elkalauzolni az olvasót és segítséget nyújtani abban, hogy hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb Stand Up Paddle-t.

Milyen játékot válasszak a gyerekemnek?

Sok szülő számára fejtörést okozhat, hogy milyen játékot is válasszon, hiszen mindenki a legjobbat szeretné a gyerekének, ám a boltokba betérve csak kapkodjuk a fejünket, játékokkal teli polcok fogadnak minket bármerre nézünk, így igen nehézkes lehet a választás. Sokan nem is tudják, de a játékoknak nagyon fontos szerepük van a kicsik életében, hiszen a játékok által szerzik meg a fejlődésükhöz szükséges készségeket, és játszva ismerik meg a világot, ezért is fontos hogyha tehetjük mindenképp válasszunk valamilyen fejlesztő játékot számukra.

A medencék tisztítása medenceporszívókkal

A medence tisztaságának megőrzése kiemelten fontos a higiénikus használat érdekében, ezért érdemes hetente 2-3 alaklommal kitakarítani a medence alját, míg az oldalát legalább heti egyszer. Ehhez egyaránt használható kézi, illetve automata-porszívóeszköz.