Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Jacuzzi

Felfújható, buborékos forróvizes medence. Felhasználóbarát, könnyen és gyorsan felállítható, üzembe helyezhető. 

A PureSpa rendszer kulcsa az egyedülálló "Fiber-Tech" száltechnika alkalmazása, mely különleges stabilitást kölcsönöz a medencének, egyben megtartva a korábbi szerkezetek kényelmét, mely biztosítja a frissítő luxus élményét. Kényelemre tervezték, tartósságra kivitelezték.

A PureSpa egy gombnyomásra adja a pihenést. A könnyen kezelhető vezérlő panel aktiválja a fúvóka rendszert amely biztosítja Önnek a frissítő masszázst.

A fűtőrendszer az Ön személyes igényéhez igazítja a működést, hogy a berendezés használat stressz-mentes legyen.

Vízkővédelmi rendszerrel ellátott, az élettartamot és teljesítőképességet meghosszabítja, valamint megakadályozza a vízkő lerakódását.

A jacuzzik tisztításról, vegyszerezésről ide kattintva olvashat. 

- SportSarok
Rendezés:

Ha azt hallja, hogy felfújható jacuzzi, akkor mi az első gondolata? Ha a meglepettség után az öröm hullámai ringatják, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár. A pezsgőfürdő élményét kezdetben kevesen élhették át. Csak a mozivásznon majd a televízió képernyőjén ölthetett testet ez a luxus. Mert hogy valóban egy olyan kiegészítőről volt szó, gondolva itt a hagyományos kiépítésre, ami bizony nem keveset kóstált. Aztán, ahogy telt-múlt az idő egyre több hotelben jelent meg ez a típusú medence, mely vonzza az embereket. Egyre többen ismerték meg közelebbről a buborékos élvezetet. Ezzel párhuzamosan érzékelhető módon növekedett az igény, a kereslet egy olyan termékre, ami ezt az élményvilágot hozza el az otthonokba. Egykor lehet, hogy ez az elképzelés utópisztikusnak és megvalósíthatatlannak tűnt, ám napjainkban már ez a valóság, kézzel fogható része.

A felfújható technológia lehetővé teszi, hogy időnként vegye csak elő a terméket, de természetesen, ha úgy kívánja, akkor folyamatosan élete részét képezheti a kényeztető kellék. Egyetlen lényeges momentum van az elhelyezéssel kapcsolatban, ez pedig az optimális nagyságú tér kiválasztása. Ha rendelkezésére áll az ideálisnak tekinthető szabad terület, akkor nincsen más hátra, mint előre. A felfújható jacuzzi hihetetlen természetességgel hozza el az otthonába azt a varázslatos élményt, amit a pezsgőfürdőzés minden egyes pillanatával csábítóan kínál. A készletünkben szereplő termékpaletta nagyfokú minőséget és megbízhatóságot testesít meg, aminek köszönhetően biztos lehet abban, hogy hosszútávon élvezheti beszerzésének testet masszírozó előnyeit. Ráadásul a kedvező bekerülési költség is tovább gyarapíthatja a pozitívumok számát.