Barion Pixel
Weboldalunkon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy az Ön igényeit minél jobban ki tudjuk szolgálni.
Kategóriák / Termékek
picture picture

Tornatermi és sportpálya védőhálók

Labdafogó hálók, tornatermi védőhálók egyedi méretű kötését vállaljuk. Az önnek megfelelő védőháló elkészítéséhez az alábbi paramétereket érdemes figyelembe venni:

  1. Lyukbőség: a védőháló "sűrűsége" annál nagyobb, minél kisebb a lyukbőség. 
  2. Szálvastagság: a kötéshez használt szál átmérőjét határozza meg. Fontos, hogy ha a szálvastagság nagyon nagy, akkor ahhoz nagyobb lyukbőségnek is kell párosulnia, máskülönben a hálót nem lehet megkötni.
  3. Anyagminőség: az összes védőhálónkhoz UV álló anyagot használunk, viszont különlegesen nagy igénybevétel esetén érdemes lehet extra strapabíró anyagú hálón elgondolkodni.
  4. Háló(k) méretei: kérjük a rendelés során a megjegyzés rovatban tüntesse fel pontosan hány darab és milyen méretű védőháló beszerzését szeretnék (pl. 100 m= 2 db 10 m x 2 m és 1 db 5 m x 12 m védőháló)
  5. Háló színe: kérjük mindenképpen előre jelezze (a megrednelés utolsó lépésénél az összegzésnél a megjegyzés rovatban) hogy milyen színben szeretné kérni a védőhálót. Jelzés hiányában az éppen legkönnyebben elérhető színű anyagból kötjük meg a hálót. Amennyiben nem fehér színben kéri a védőhálót, a színes hálóért felárat számít fel a rendszerünk.
  6. A védőhálókat minden esetben egyedileg köttetjük, így nincs lehetőség elállásra.

Fontos: 20 m2 alatti háló (darabonként érteendő, nem összesen) rendelésekor bruttó 700 Ft / m2 felárat számítunk fel!

- SportSarok
Rendezés: